nufnang

Followers

Monday, 24 December 2012





Terpaksa rajinkan diri..huhu


Kalau ikutkan aku dh start cuti, memandangkan clas tesis ada rabu ni so terpaksa la batalkan niat nak balek kg..huhu. dek krna clas tesis dh mula, tajuk tesis pun aku blum ade, terpaksa la merajinkan diri ke library..kui kui…
Trun kolej, Alhamdulillah bus dh ade kt bawah, xde la aku penat nk berdiri nunggu bus sampai..hehe (dlm ati makasih pak cik bus )..
Masuk bus, ade lak sorang laki ni terbongkam, ternganga duk tido, dh la tangan dia 2 terjuntai sampai menghalang laluan..uuuhhhhh sabo je lah. Terpaksa lah kecikkan diri utk lalu kt laluan kecik utk ngelak dari terkena tangan dia…dh la bus 2 xberapa nk besa..eeee memalukan betul je la laki 2, cikgu ape ntah mcm tu..hehehe. geli hati aku nengok nya.
Yang buat aku panas hati nya..pak cik ni boleh lak duk berbual kt luar,kami kt dalam bus ni berejam dah..patut lah budak laki 2 sampai tertido dlm bus, rupanya pak cik bus ni yang buat hal… tension gak aku..tapi xpe, aku bukan nk p clas pon, nk g library je..lgpon better la duk nunggu dlm bus bole gak duduk drp duk nunggu kt luar berdiri…hohohoh…
Sampai library cm biase la search tajuk tesis kt computer then nek atas masuk dalam, bagi no buku n kad matrik bru la leh crik buku…huhu
Agak stress jugak duk dlm library ni, almaklum lah aku ni bukan nyer rajin sgt ke library..hahaha..Tambah2 lg nk crik tesis y aku nak..uhhhhhhhh
Kawan aku y sorang 2 lagi lah,kejap2 menguap lpas 2 asyik duk tya bila nk balek..aku diam je lah…haha
Tapi xlama pun aku kt library tajuk pun dh jumpa aku pun balek lah..malas lah nk duk library lama2…hehe (dh mmg bukan kaki library mmg ler)
Ni pic mase kt library tdi..haha sempat la snap…



konon la kan..haha..tpi btol2 kusyuk 2


ehem..ni sebelom p library ler...


ni btol2 kusyuk ni..haha


4 comments:

  1. hehe..ni terpaksa rajinkan diri...lau x.kna torture ngn lect ler...huhu

    ReplyDelete
  2. sungguh rjin..hehehe..follow sni..(ayusham #28)..jom ke blog saya.. http://eiqaleysha.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hehehe..ajin la jugak,,, okie gadis ayu nt i follow u yerk..

    ReplyDelete